REFERENCE

OnderWaterSafari Natuurmuseum Fryslân (2018)

Het Natuurmuseum Fryslan neemt je mee op een reis onder water!

De OnderWaterSafari presentatie van het Natuurmuseum Fryslân is geheel vernieuwd en daarmee ook de verlichting. Lichtontwerper Koos de Vries maakte hiervoor een nieuw plan en leverde in samenwerking met Lumen Solutions de armaturen.


De OnderWaterSafari is de geheel nieuwe versie van Friesland onder Water, al jaren de meest populaire presentatie van het museum. De OnderWaterSafari is een echte interactieve ride. Bezoekers stappen in een voertuig waarmee ze een reis maken door de onderwaterwereld van Nederland. Van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van de Waddenzee. Onderweg zien ze wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en gaan ze op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, otter, meerval, zeehond en bruinvis!


Met verschillende Gantom armaturen zijn alle bezienswaardigheden op een theatrale en sfeervolle wijze uitgelicht. Door de compactheid van de Gantom’s zijn ze gemakkelijk weg te werken in decor en door middel van verschillende lenzen te gebruiken als pinspot of om grotere objecten uit te lichten. Ze zijn leverbaar met witte of RGBW LEDbron en dus zeer veelzijdig in gebruik. Een perfect armatuur voor musea en pretparken en zo ook in het Natuurmuseum Fryslân!


Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project? Neem dan contact met ons op via;
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 


More references Architectural