REFERENCE

Cantina Caliente, Amsterdam (2019)

Dé plek voor Latijns-Amerikaanse hapjes en drankjes in Amsterdam, Cantina Caliente Amsterdam.

De eigenaar van het restaurant Caliente zocht een nieuwe invulling voor de verlichting van het restaurant en een gemakkelijke aansturing die vanaf de bar geregeld kon worden. Onze collega Mike ging voor hem aan de slag.

Het restaurant aan de Roetersstraat 192 in Amsterdam, is een ideale plek voor een hapje en drankje in de gezellige Latijns-Amerikaanse sfeer, welke wordt benadrukt met de bijbehorende muziek uit deze regio. Tussen de salsa en bachata deuntjes door waan je jezelf in een ontspannen vakantiesfeer. Naast het restaurant, de ‘Cantina’, verzorgt Caliente ook catering voor bedrijven en evenementen en hebben ze een eigen food-truck die door heel Nederland reist.

Diverse spots in het restaurant zorgen voor de algemene verlichting, samen met enkele hanglampen. Deze zijn in verschillende segmenten te bedienen, waardoor er gespeeld kan worden met de sfeer. Langs en achter de bar zijn LED-strips geplaatst met instelbare kleurtemperatuur, zodat er naast een warme Zuid-Amerikaanse sfeer, er buiten openingstijden voldoende werklicht kan worden gecreëerd. Een ander leuk detail zijn de spots rond de ramen, welke de diverse plantjes voor het raam belichten. Een spot met gobo zorgt voor een creatieve invulling van het plafond. Alle spots en LED-strips zijn van achter de bar te bedienen in aan/uit en dimmen. 

Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project? Neem dan contact met ons op via;
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 

 


More references Architectural