REFERENCE

World Forum, Den Haag 2021 (2021)

Gloednieuw TDE-Lighttech concept komt tot leven in World Forum Den Haag

World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en ruim vijftig jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Het complex bestaat uit maar liefst 35 zalen in diverse afmetingen, welke geschikt zijn voor vergaderingen en bijeenkomsten, tot aan conferenties, theatershows en popconcerten. Met 2.200 zitplaats is de Koning Willem-Alexander zaal één van de grootste zalen van Nederland.

De verlichting onder het balkon was voorheen voorzien van halogeen, welke ingebouwd was in een ondiepe behuizing in de betonnen vloer van het balkon. Samen met TDE-Lighttech ontwikkelden wij een custom-made oplossing in led, met de nieuwe W-RGB ledbron. In tegenstelling tot standaard RGB-W armaturen welke van elke kleur één led hebben, is de W-RGB voorzien van meerdere witte led’s, waardoor er naast kleur ook een goed en krachtig zaallicht mee te realiseren is. Ideaal voor zalen met een diverse programmering, waardoor er voor elke situatie een juist lichtbeeld te maken is.

Daarbij zijn de wand-armaturen aan beide zijden onder het balkon door ons voorzien van custom RGBW ledbronnen, zodat ook deze zowel wit als gekleurd licht kunnen uitstralen. Het geheel wordt aangestuurd door middel van een ETC Mosaic controller met touchscreen, welke de TDE modules in de compleet geleverde installatiekast aanstuurt. Een custom-oplossing met een mooi eindresultaat!

Heeft u vragen over dit project, andere projecten of misschien uw eigen project?
Neem dan contact met ons op via:
Mail: info@lumensolutions.nl
Tel: +31 (0)88 - 77 22 777 


More references Architectural